Laatste nieuws omtrent de Naamgenoten:

Alle bestanden op de pagina Naamgenoten zijn hier en daar verbeterd en aangevuld met nieuwe vondsten!
Erwin, eind januari 2014

Onlangs zijn er weer twee bestanden verbeterd en hier-en-daar aangevuld met nieuwe gegevens: Naamgenoten - Werkendam
Erwin, januari 2014

Op de webpagina zijn weer enkele menu's toegevoegd, o.a. de "Kronieken". Ik ben zo'n 30 jaar geleden op deze wijze begonnen de door mij gevonden gegevens te rangschikken. Veelal waren de bronnen te vinden in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag en het Rijksarchief te Maastricht.
Erwin, september 2013

De laatste maanden heb ik een hele tak met naamgenoten aan kunnen sluiten op de tak uit Sint OdiliŽnberg. Deze familie Van Kruchten met naklomelingen de Koningsbosch blijken dus ook bijna allemaal tot deze familie te horen!
Erwin, augustus 2013

Door het vele onderzoek van de laatste jaren heb ik veel nieuwe gegevens gevonden en deze in de nieuwe bestanden op het internet geplaatst. De informatie is niet voor niet-commerciŽle doeleinden bestemd, maar ter leering ende vermaak!
De opzet van de internetpagina's zijn bewust nogal eenvoudig opgezet. Het gaat mij om het onderzoek en het verspreiden van de informatie. Mocht u desondanks behoefte hebben aan foto's en illustraties, schroom dan niet, maar stuur mij een verzoek per e-mail!
Ik hoop dat u vindt wat u zoekt en mogelijk ook informatie heeft ter verbetering en uitbreiding van wat ik reeds heb geplaatst.
Mochten er vragen zijn, dan hoor ik deze graag van u!
Veel leesgenot & groet,
Erwin, maart 2013.